Merhaba Arkadaşlar, Biz yeni bir eve taşındık ancak taşınmaz olaydık! daha 6 ay oldu eve taşınalı eve ilk geldik yerleştik ( lk geldigimiz zamandan bahsediyorum) havada güzeldi bi balkonda kahvaltı yapalım dedik yapmaz olaydık yukardaki dairede oturan aile balkondan afedersiniz kimin kılıysa artık kıl ları döktü kahvaltı felan mahvoldu çıktım yukarıya sinirli şekilde nabıyorsunuz felan dedim ordada bayan çıktı bişerde diyemedim bidaha olmaz dediler yolladılar ama keşke bunla bitse!

6 aydan beridir yukarıdan kıl dökerler yada başka bişer dökerler bizim balkon,cam mahvoldu bunların yüzünden camı yada balkonun kapısını açamıyoruz. ayrıca her gün nerdeyse 7/24 ses yapıyorlar bi çocuk sesleri felan özellikle yukardaki bayanın bagırma sesleri bunlar yüzünden uyuyamıyorum bunların sesiyle lavaboya giriyorum bunların sesiyle çıkıyorum

Şimdide KAR'Ları döküyorlar burdan şimdi bagırdım bi kesildi 20-25 saniye şimdi hala devam ediyorlar artık sinir tepeme geldi vallaha.

Ayrıca inadınamı yapıyorlar napıyorlarsa her gün tak tak sesler bi gün odun alıcam yukarı vurucam o dereceye geldim.

Edit : 10 dan fazla uyarmışızdır.