Benimde başımdan geçen bir olayı anlatayım bari yeri gelmişken.
Arabayı yeni aldım sigorta günü 15 gün veriyorlar ya. Köye gideceğim sigorta yapacağız (o sigorta fiyatlarının düştüğü zamana denk geldi) bizim komşumuz yapıyor o işleri aradı beni. Sigorta şirketinin sigorta yapmaya yanaşmadığı yalnız mini kasko alırsak hemen sigortayı yapacağını söyledi. 200 lira fark istediler (yol yardım dahil). Acele işim olduğu için tamam dedim. Sonra Ankara Kızılcahamam köyünde yolda kaldım

Aradım sigorta şirketini bir kem küm etmeler yok orası kapsam dışı imalarında bulunmalar. Hiç ikiletmedim lafı hemen çekici istiyorum dedim valla adam nasıl homurdandı bir görseniz
Konu içerisinde de geçtiği gibi köprüyü geçtikten sonra sanki babasının parasını cebinden alıyorsunuz o kadar aranız bozuluyor
Hocam aynen yapana kadar herşey anlatıyorlar insanlar sonra olmayınca bozuluyor utanmasa küfür bile ederler
sende biraz yüz vereydin ama hiç mi insaf yok sende 😂
İşim olmaz
Bunlar da tam sıkıntılı hocam, aynısı bir internet sağlayıcısında başıma gelmişti
Siz birde digiturk görün hocam yetişkin kanal hediye etmişlerdi spor kanalları hediyeli vermişlerdi neler neler yapıyorlar 😁Kabul etmemiştim
Bu iyimis unutmuşum 😊