Birçok konuda yazıyorsanız bir web sitesi açıp burada yayımlamak daha mantıklı.
Bir makaleden 1 kere oda en fazla 3-5 TL kazanacaksınız. Oysa kendi sitenizde adsense ile bu paranın kat be kat fazlası kazanılır. Bu içerikleri önem vererek yazarsanız belli sıralara geldiğinde benzeri sitelere link satıp ekstra para kazanırsınız.
Site yayında olduğu sürece kazanmak mı? 1 kereliğine 3-5 TL kazanmak mı?
Mantık belli. Seçim belli.
Hocam pek öyle olmuyor. Ben 3 bine yakın özgün içerik ekledim siteme. Günde 5 TL kazandırırsa mutlu oluyorum.
2 Defa site yaptım ve 2sinide sattım. İnsanlar bir kere olsun yazdığım makaleye gelipte "iyi olmuş veya güzel paylaşım" gibisinden yorum atmadıktan sonra insanın yazma hevesi bile kaçıyor.
Bunca zamandır yaptığım hiçbir siteden para beklentim olarak birşeyler yapmadım. En iyisi olmak için çabaladım. Millet günde 2-3 tane içerik girerken ben 1 günde 25 tane içerik paylaştığımı bilirim. Peki elime ne geçti? Bir teşekkürü bile çok gören insanlar başka hiçbir şey geçmedi.
Ben site en iyisi olsun diye en iyi hostuda aldım en iyi temayıda. Ben harcadığım parayı çıkartma derdinde değildi ve harcadığım para içinde vah demedim. Sadece bir geridönüş bile alamadığım için site kurup işletme olayından nalet ettim.
Şuanda kendimce içerikler hazırlayarak tek seferlik olsun satışını yapıyorum. Aslında yapmak keyifli, neden biliyor musunuz? En azından yaptığım işin yani emek verdiğim işin karşılığını birileri çıkıp verebiliyor ya o bile yeterli oluyor. Birnevi sanki yazdığım içeriğe yorum atılmış gibi satışını yapmak istediğim içerikleri birileri satın aldığında kendimi mutlu hissediyorum.
Öneriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
İçerik yazdığınız konuları belirtirseniz imzamdaki site için düzenli olarak alım yapabilirim.