Olay gerçek mi, kurgu mu?
Müge iyi vurgun yaptı..
muhabbeti dönüyorsa üzüldüm gerçekten. Kemal Sunal'ın "eşşek oğlu eşşek" lafı muhterem milletimizin terbiyesini bozuyor; ama bunlar terbiye mi veriyor ey yetkililer?
Halkın zihninine ahlak yoksunluğu tohumları dikiliyor. Açık ve net! Kimsenin olaylardan ders aldığını düşünmüyorum. Tam tersi bilinçaltı bilinçsizce zehirleniyor. Her gerçeklik bütün çıplaklığı ile bilinmek zorunda değildir. Bazı şeyler mahrem kalmalıdır. Tüm halkın, bir ailenin cehaleti veya caniliğiyle ilgilenmesi normal mi sizce?
Evet yanlış söylenmedi her gerçek bütün çıplağıyla herkes tarafından aynı zamanda bilinmemelidir. Bu yüzden çocuklara cinsel eğitim aşama aşama yaşına göre verilir. Bu yüzden evli biri yatak odasındakileri muhabbet malzemesi yapmaz, bu yüzden devletlerin sırları vardır vs. vs. vs.
Hiç izlemedim, olayın konusunu bile bilmiyorum çünkü tv izlemeyi 5-6 yıl kadar önce bıraktım. Ama çok belli ki olay çözülecek masalıyla çok çok çirkin hadiseler herkesin izleyebileceği bir saatte maalesef ki servis ediliyor.