Toplum olarak bazen cok gereksiz seyler yapiyoruz. Biride bu poset mevzusu. Elektrik faturasinda TRT payi bile bu kadar gundem olmamistir. Size ektstra hizmet veriliyor bunun parasi isteniyor. Olay bu kadar basit. Poset almak zorunda misin degilsin?
Bulundugum ulkede poset parali ama gidip temizlik urunleri ve yiyecek, meyve vs alirsaniz temizlik urunlerini ayri bir posete koyuyorlar mesala onun icin para almiyor.
Bizim burada 10 tane alsan 1 tane kesiyorlar. O değil bakkalları anlamıyorum ekmeğe dahi para kesiyor. Bu arada LCW gibi giyim yerlerinde de aynı şekilde varmış. O zaman bana reklamsız poşet versin. Ben boşuna reklamını yapmak istemiyorum.
Hocam kimse sana poseti zorla satmiyor, sen isteyerek aliyorsun. Ayni seyi araba alirken diyor musunuz araba fabrikasina; ben markanin amblemini istemiyorum diye? Ya da gomlek, tisort vs alirken ben polo ya da baska bir marka logosu gormek istemiyorum diye? Kusura bakmayin ama bu reklamli poset mevzusunu biri yazmis goren soyluyor

Dedigim gibi kimse size zorla satmiyor evde reklamsiz posetinizi getirebilirsiniz