öncelikle iyi çalısmalar hepinize kolay gelsin...ben cenk girşen adımla rızam ve bilgim dışında açılmış mail ve twitter hesapları üzerinden yapılan yasa dışı işlemlerle karsılasmaktayım... sizlerde bilirsiniz ki hangi insan evladı kendi ismi ve cismi üzerinden bu şeklide bir eylem gerçekleştirir ki...? isim benzeliğimin bulunmamasından dolayı ayrıca hukuki olarak yapmış oldugum basvurular sonuclanmamıs suclular yakalanmamıs olsa dahi siteniz üzerinden adım üzerinde yapılan yorum ve ilanlar beni ve ailemi yakından ilgilendirmekte ve rahatsız etmekte maddi ve manevi rahatsız olmaktayım..yöneticilerimize de belirtmiş oldugum üzere lutfen ılan yayının kaldırılm ası ve ya kişisel bilgi kullanımını ksııtlayan yasalar dogrultusunda isim ve soy isim kısımını kpaatılmasını talep ediyorum.... site yönetimi bu konuda sanırım biraz duyarsız olusundan dolayı defalarca attıgım sıkayet maillerime cevap vermemis bulunmakta ilgilerin dikkatine.....ortada ispatlanmıs bır eylem yok lütfen adımın kouye kullanımını engellerseniz sevinirim. iyi çalışmalar.