Serkanalaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teklifimi geri çekiyorum, bitiş süresi eklenmemiş ve 2 gün sonra bitiyor. (Vermiş olduğum teklif de 20₺ idi, eğer sorun çıkarıyorsanız problem değil 20₺ veririm domaini uzatamayacağım çünkü 55₺ de godaddy alacak )
Keras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain 10 Ocak'ta kaydedildiyse 2020'ye kadar uzatıldı mı, yoksa 3 gün sonra süresi mi doluyor? Ona göre teklif vereceğim.
@Keras;
Kayıt tarihi 10.1.2018
Güncelleme 20.3.2018
Bitiş Tarihi 10.1.2019
Kalan Gün 2
Domain Yaşı 1
gkdmrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsanse dahil mi hariç mi ayrica 3 gun sonra süresi biticekmi yoksa uzatildimi
Açık arttırma bitis süresi nezaman ? son tekliften sonra
O zaman muhtemelen sana kalır hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
@Keras; bende yeni farkına vardım sen sordun da, kişiye yazacağım kabul ederse geri çekileceğim çünkü bitiş süresini yazmamış 2 günü var.
Satıcı arkadaş bana kızmasın Amacım satışını baltalamak değildi. Whois çekene kadar burada sormak istedim, ona göre ihaleye katılacaktım. Sonuçta domain satış kategorisinde şablonda bitiş tarihi var ama site satışında yok. Hayırlısı olsun.
gkdmrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsanse dahil mi hariç mi ayrica
Açık arttırma bitis süresi nezaman ? son tekliften sonra
Soruma cevap verırsenız alacagım
Hattushil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain süresi hk bilgi.
vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam domaın uzatıldı mı acaba ? herkes sizden cevap bekliyor
Merhabalar, domain süresi 2 gün sonra bitiyor. Alan arkadaş ister godaddyden ister başka bir firmadan domaini uzatabilir. Adsense dahil değildir. Teklifin son bitiş tarihi 8.1.2019 saat 21.00

Teklifimi geri çekiyorum, bitiş süresi eklenmemiş ve 2 gün sonra bitiyor. (Vermiş olduğum teklif de 20₺ idi, eğer sorun çıkarıyorsanız problem değil 20₺ veririm domaini uzatamayacağım çünkü 55₺ de godaddy alacak )
hocam teklifinizi geri çekebilirsiniz benim için herhangi bir sorun yok.