CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu düzenlemiş, okuyamadım ama bu arkadaş bana kredi kartı borcu olduğunu 150 tl gerektiğini aöyledi ve para istedi, sonra bu konuyu gördüm.*********** olabilir.
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu silmiş arkadaş çok merak ettim
1. Kısa süre öncesine kadar alkolikmiş. Belki de hala öyle bilemiyoruz.
2. Vücudunun her yeri dövme doluymuş. Öyle çok ki; yüzündeki dövmelerden dolayı işe de giremiyormuş.
3. Hayatın daha sonra neler getireceğini bilmeden/düşünmeden yüzüne dahi ''işe giremeyeceği düzeyde'' dövmeler yaptırdığı için iş görüşmelerinde sürekli olarak geri çevriliyormuş ve bu durumdan da şikayetçiymiş.
4. An itibariyle cebinde ''sigara'' alacak kadar bile parası kalmamış.
5. Sanırım 20 yaşındaymış ve öğrenciymiş. Kredi kartının ekstresini ''iPhone'' marka cihazıyla SS alıp burada ne denli sıkıntı içerisinde olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Elinde hiçbir şeyi kalmadığını ve artık dayanamadığını ifade etti.
6. Burada bir aile olduğumuzu ve ona yardım etmemiz gerektiğini ifade etti. Ailesiyle de arasının bozulduğunu ve sanırım bir kaç kere de intihara teşebbüs edip başaramadığını ifade etti.
7. Eğer ona yardım etmezsek sonunun kötü olacağını ekledi.

Anlayacağınız özetle durum bu dostlar. Açtığı önceki konular vs. derken insan ne diyeceğini şaşırıyor gerçekten. Neyse, umarım yakın zamanda kendine gelir de şu modlardan çıkıp gerçek hayata uyum sağlayabilir.