Sen her konuma böyle gel ben araştırmam direk sorarım yeterki gel böyle konuş

Neyse nişşşş sitesini kurup testlerimi yapıp pinterest botumuda test edip yeni konular açayım. Sırf para kazanmaya yönelik açmıyorum o nişş siteyi test amaçlı açıyorum bunuda söyliyeyim
O zaman sana şöyle bir tavsiye vereyim; içerik kısmını halletmeden hiçbir şey satın alma. Domainin keyword olması illa ki sıralamaya etki eden faktörlerden bir tanesi ancak daha önemli şeyler var. Hem sosyal medyadan çekeceğini belirtmişsin. Önce içeriklerini hazırla, bulfuğun kelimele ile alakalı maksimum içerik bulundur elinde. Zaten bulunan kelime harbi nişşş site ise en fazla 10-20 makale çıkar. Bu içerikleri resimlerine, iç linklemelerine kadar hazırla ve en en en son domain/hosting satın al. Domain içinde şöyle bir tavsiye vereyim;
limonata tarifi senin kelimen ise; limonata-tarifi.com, limonata-tarifleri.com, limonatatarifleri.com, ahmetinlimonatası.com, eniyilimonata.com, limonatatarif-sitesi.com, limonatahakkinda.com gibi gibi içerisinde anahtar kelime geçen, hatta anahtar kelimeden ziyade asıl hedef (limonata) kelimeyi geçirmen yeterli. Burada amacın senin paylaşımını gören ziyaretçiye limonata ile alakalı bir siteye gideceğini düşündürtmen.
Adwords konusunda kızdın sen bana 😀 Hatırladım seni, faturalandırma olayını yeni öğrenip bir heves harcatmaya çalışıyordun. Millete reklam çıkmaya falan çalışmıştın ücreti mukkkaabilinde.