hocam ben kendi başımdan gecenleri anlatayım 12 sene sonra oldu daha önce bir sürü düşükler olduğu için premetüre oldu o yüzden annesinin sütü hemen gelmedi hemşire bana dediki gid yeni doğan mama ve biberon al en yakın eczaneye gidip yeni doğan mama ve biberon dedim hemşire ölçeğini söyledi teyzesi yapdı verdik cocuğa çocuk tıkandımı morarmaya başladımı *** 12 sene sonra olmuş cocuk gidiyor hemşire diye bağırmaya başladım koşa koşa geldi çocuğu aldı ters çevirip sırtına filan vurdu neyse cocuk kendine geldi dedi siz buna bakamıyacaksınız biz bunu küveze koyalım biberonu verdim bi bakdı bu dedi yeni doğan biberonu değilki vermişler bana 2-3 yaş biberonu delikler kocaman lakır lakır akıyor benimde cahilliğim bilemıyomki yeni doğan biberonu ayrı 2-3 yaş biberonu ayrı cocuğu kaybediyoduk...sonra 18 ay aşısında cocuk güle oynaya giddi aşıya aşılar vuruldu cocuk ayağa kalkamıyor hemşire dedi bu akşam ateş yapabilir telaşe yapmayın işde ateş düşürücü verin ılık suyla banyo yapdırın vsvvs aşıdan sonra zıpır zıpr olan cocuk ayağa kalkamıyo gece ateş biz işde ateş düşürücü veriyoz ılık banyo filan sabah ben cıkdım annemi cağırdım 12 gibi bi telefon yetiş biz hastanedeyiz cocuk havale gecirdi hastanye nasıl giddim neyle giddim hatırlamıyorum cocuk 37.5 derece ateşle havale gecirmiş allahdan hastane yakın yetişmişler cocukda da hasar yok bi daha da aşı maşı yapdırmadım ama bu kararı almadan öncede bayağı inceledim şimdi ki aklım olsa hiç birini vurdurmazdım...