beyuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin zihniyetiniz orada hemen hakaret ediyorsunuz "r10 forumunda bu haberi yapanlar kadar gerizekalı insanların olduğunu düşünmüyorum," ne demektir hakaret ediyorsunuz sonucta haber ve haber kategorisinde paylastim. Herkesin namazi kendinedir... sizin gibi namaz kılıp insanlara hakaret edip edepslik yapıp durduk yerde hakaret eden isanlardan sa. Hic namaz kılmasın insan gibi hakaret etmeden konusan insani tercih ederim yorumunuzu report ettim.
Şu yazdıklarınla benim demek istediklerimin ne alakası var? Ben namaz kılıyorum mu dedim? O ortama gitmeden o ortamda ne olduğunu ne yapıldığını nasıl haber yaparsın, bir insan ilk önce orada namaz kılmalı ki cemaat jimnastik mi yapıyor, yoksa ısınma hareketlerimi görmesi lazım, burada nerede jimnastik? Jimnastik nedir? Açıp bakar mısın google dan, haberi yapan kişinin attığı başlığa bak bakalım? Ne yazıyor camide jimnastik yapıyorlar, peki sen nerede gördün paltoyla pantolonla kazakla jimnastik yapıldığını? Böyle bir haber yaparsan ben de gerizekalısın derim, r10 da hiç bir haber sitesi sahibi webmaster böyle haber yapmaz. Tekrar ediyorum, araştırmadan yalan yanlış haber yapan herkes gerizekalıdır, kul hakkına girmektedir.