adamlar sabah namazına gelmişler, güne başlamadan önce spor yapıyorlar, spor da değil, kültür fizik ısınma hareketleri, çoğu orta yaş üzeri, bunun kadar normal, güzel nasıl bir davranış olabilir? camilerde iftar da verilir, sohbet de edilir, kuran da okunur, namaz da kılınır, camiler kilise değildir, müslümanların sosyo-kültürel mekanlarıdır, kabe de bile iftar verilirken, tavaf yapılırken, cami cemaatinin bu tür ısınma hareketleri ile güne zinde dinç başlaması kadar normal ne olabilir. Keşke bu cami cemaatini eleştirenler sabah namazına soğukta camiye gidenler olsaydı, ama gel gör ki; namaz kılmayan insanlar cami cemaatini eleştirir oldu. Ben haberde eleştirenlere diyorum, r10 forumunda bu haberi yapanlar kadar gerizekalı insanların olduğunu düşünmüyorum, buranın belirli bir iq seviyesi olduğunu düşünüyorum. Bence örnek bir davranış tebrik ediyorum. Dip not: eğer bir takım insanlar sadece spor amaçlı camiyi kullanıyorlarsa bile eğer edepli ve temiz olarak kullanıyorlarsa ve ibadet eden kimsenin olmadığı sırada girip ısınma hareketleri yapıyorlarsa bile buna da karşı çıkılmamalı, nasıl ki camide şımaran, oynayan çocukları azarlamamak gerektiği gibi, rahmetli cem karaca derdi ki, camiden kovuldum geri dönmem 80 yılımı aldı! Asla camilerde oynayan çocuklara kızmayın, namaz kılmayan fakat camiye gelip dinlenmek isteyen insanlara kızmayın, bakarsın kalpleri namaza, ibadete ısınır. Bir kişinin imanına vesile olmak güneşin üzerine doğup battığı her şeyden daha hayırlıdır.