ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba ;
çin den toptan ürün getirme konusun da deneyim li ve bu işleri yapn arkadaş lar yardımcı olur ise sevinirim.

Karton çanta ve ya bez çanta

çanta yerine karton hediye kutusu ( yastık kutu veya kraft kutu ) diye geçiyor adı.

takı kutuları gerekiyor

altın koymak için kese

500 ve ya 1000 adet şeklin de getirmek istiyorum alibaba dan sipariş vermek istesem bir şekil de anlaşsam bu sefer benden ek şeyler isteseler gümrük için bilgim yok sıkıntı yaşıyacağım o yüzden bilgisi olan arkadaşlar yardımcı ola bilirler ise veya istediğim ürünlerin teminini yapa bilecek arkadaşlar yazarlar ise sevinirim. Ticari amaçlı değildir tamamen kendi işyerimde kullanmak için çünki ürünlere logo vs şeyleri basıyorlar bu tür şeyler de yaptırılacak.

ülkemiz deki fiyatlar ile kıyasladığımız da çok fark oluşuyor misal karton çanta çinde 0.50 krş iken burada 2.5 tl ye kadar fiyat çekiyorlar kraft kutu 0.01 $ fiyat çekiyordu çin de yanlış hatırlamıyor isem tr de 1-2 tl idi sanırım kısacası daha uygun fiyata daha fazla ala bileceğim şekilde istiyorum yardımcı ola bilecek arkadaşlar yazar ise sevinirim.

Merhaba, Ben Çin'de yaşıyorum. İstediğiniz ürünlerin bilgilerini sağlarsanız sizin için araştırma yapabilirim.