[QUOTE=BiELOF;1074303423]
Hocam aslında bu tarz sistemler gerçekten girene de, patrona da iyi kazandırıyor./QUOTE]
Bu dediğinize kendiniz inanıyor ve bu şekilde açıklama yaptığınıza göre ya çok safsınız yada bu tür işler yapan kişilerle çalışıyorsunuz.
Cevap için beni boşuna etiketlemeyiniz.
bilakis etiketliyorum. hiç dahil olmadım. çok çabalayan oldu girmem için. sistemi fsrklı bir çok kişiden dinledim. gözümle aylarca para kazananlara şahit oldum. sürekliliği sağlamak zor. işe girince ben girdim tamam para gelsin demeyeceksiniz. bu saadet zinciri mantıgı bu değil. sizi gireceksiniz adam getireceksiniz ve getirdiğiniz adamlar adam getirecek. getirdiğiniz adamdan komisyon alacaksınız.adamlarınızın getirdiği adamlardan da komisyon alacaksınız. zincir bu şekilde, bir yerden sonra işiniz rahatlıyor. görüldüğü gibi o kadarda emeksiz değil. ikna edebilmelisiniz. sizin çevrenizde hiç kazana yok demekki. çiftlik bank kazandırmasa bu kadar büyüyebilir miydi? forumda çiftlik banktan kar eden bir sürü kişi var olduğuna eminim. iş patladığı an olay dolandırıcılığa dönüyor.
ayrıca, bişeye inanıp inanmamam size bana saf deme hakkı vermez.kulaktan duyma bilgilerle konuşmayın.
kimseye bu iş olur girilir demiyorum. girsem ben girerdim.