Çok çok acemice...
Yazık.
Acemiliğin nirvanasında hocam. Birde şirketi olduğuna dair iddiaları var, telefonda konuşurken arada bir meşgul insanmış gibi başka kişilerle konuşma rolü yapıyor
Selam. Bu arkadaş 2 gün önce de bana whatsaptan yazdı, aynı numara. O kadar paranoyak birisi ki, instagram hesaplarım için reklam konusunda güya benim olmayan ziraat bankası hesabıma para yatırmış, ve reklamını yayınlamamışım. 😂 Ve sonra küfürler edip engelledi, yarın karakola gidip ibreti alem olsun diye kendime hakaret ettiği için şikayetçi olacağım. Bu konuları da ifademde belirterek, insanları dolandırdığını dile getireceğim.
En iyisini yaparsınız hocam.
Ben mümkün olduğunca işlerimi R10 ya da Whatsapp üzerinden yazılı olarak yapmaya özen gösteriyorum. Bu arkadaşların ısrarla telefonla konuşmak istemeleri de arkalarında yazılı bir kanıt bırakmamak için. Özellikle yalan kısımlarını telefonla konuşmak istiyorlar ki aynı yalanları başkasına da söyleyebilsinler.
Elbette bende onu zaten d0landırıcı olduğunu anladığımda farkettim ve konuşmaları videoya aldım direkt olarak.