Beni yanlış anlamayın lütfen.
Sitenizi inceledim ve belirtmek isterim ki gerçekten ana sağlayıcı, datası olan kişiler sizinle bu süreçte iletişime geçmez. Geçersede en azından 300-500₺ günlük ödeme ister. Bu ücretleri veremeyecek durumdaysanız o duruma gelene kadar en azından api çeken ve desteği iyi olan birine yönelmenizi tavsiye ederim. Yüzlerce panel varken data oluşturmanın maliyetleride ortadayken sağlayıcı neden size gelsin ? Sitenizin ilerlemişlik durumu az önceki sorumu yanıtlayacak düzeye geldiğinde herhangi bir sağlayıcı size zaten ulaşır. Örnek olarak forumda benim bildiğim biri var. En son konuşmamızda günlük 500₺ ile çalıştığını söylemişti. Benim sitemde bazı instagram servislerini çektiğim bir panel ise s1-s2 diyerek isimlendirdiği servislerden birinde bile günlük +300 sipariş alıyor ve bu kişi bile kendi datasını oluşturmaktan çekinip api kullanıyor. 1 seneden fazladır bu işleri inceliyorum. Bu sürede gördüğüm kadarıyla size şunu söylemek isterim. İster tavsiye, ister taktik, isterseniz de piyasadan soğutmak olarak algılayın. Site üzerinde dönen para değil, cebinize giren para en azından xxxx rakamlara ulaşmadan data arayışına girmeyin. Benim kendi bir servisimde ara ara aktif edip kullandığım datam var ama kimseye vermem, versem patlayacak. Kaldıramayacağım. İlla api çekmek istemiyorsanız sizde bu şekilde sitenizdeki siparişleri çıkartabilecek bir data oluşturmaya çalışın. Siparişlerinizi oradan yönetin. Veya bırakın hiç zahmete girmeyin. Api çekin karınızı koyun sorun oldumu çektiğiniz yer baksın.