EFT Saatti kaldırma taktiği satıl..... demeyeceğim tabii ;

Benim dahil herkesin bildiği ancak çoğu kişinin ne işe yaradığını bilmediği sistemdir BKM EXPRESS, dün İstabula gitmem gerekti o adarada istanbullular bilir, iTaksi uygulamasını gördüm indiridim üye oldum ve BKM EXPRESS kampanyası olduğu gördüm 20Tl'ye kadar 1Tl ödüyorsunuz, herşey güze BKM EXPRESS'i indirdim üye oldum kart bilgilerini girdim gayet güzel bir şekilde kullandım taksiyi 1Tl ödedim karttan,
şimdi asıl can alıcı nokta burası uygulamaya girdim inceliyorum kampanyaları Gönder butonu olduğunu gördüm ve tıkladığımda, aranacaksınız dendi her halde dedim BKM EXPRESS içerisinde arkadaşlarına para gönderiyorsun, meğer o gönder butonu hafta sonu olsa dahil EFT Saati geçse dahil bir bankadan diğerine para gönderme işlemine yarıyor, hemde IBAN vs. gerekmiyor kartın 16 hanesi yeterli oluyor şöyle oldu ;
Bir arkadaşın Garanti hesabından sanal kart açtık kart numarasını yazdım BKM EXPRESS'e gönder dedim ve para gönderdi ÜSTELİK ÜCRET'de almıyor, yani denemek için önce 10Tl sonra 0.01Tl gönderdim hepsi 1 dakika içerisinde hesaba geçiyor, Herkes öğrenmesi gerekli diye düşünüyorum ki böyle bir iş yapıyorsak.

Teşekkürler.