Bu domainleri kullanıp hiçbir şekilde site açmayı düşünmüyorum. Açtığım an başımın az çok belaya gireceğini biliyorum.
Peki, ben hiçbir şekilde satışını yapmadan, heryıl domaini süresini uzatarak domain benim üzerimde kalacağını varsayarsak, birgün googleadsense.us veya googlevideos.us domainler için google'nın kendisi bana ulaşarak bu domainleri kullanmak istediğini söylerlerse, bunu hiçbir yasal koşullarda ben kendilerine devretmedikçe benden alamazlar değil mi? bu nu doğru mu biliyorum.
Bu domainlere sadece satılıktır ibaresi koyup yayına alsam yine problem çıkar mı?
Kullanıp kullanmaman önemli değil. Boş da bekletsen Google içeren domain satın alamazsın. Yahoo, Yandex, Youtube ve diğer bilinen markalar da dahil.
Sadece WIPO gitmeleri yeterli elinden almak için. Yaşın ve tecrüben nedir bilmiyorum ancak Google firmasının googleadsense.us kullanmak isteme ihtimali milyonda bir bile değil.
Googlevideos.us gelince. Hangi düşünce seni bu domaini satın almaya itti. Öncelikle çok çok uzun. Sonra google video hizmetini Youtube üzerinden veriyor. Kaç milyar dolar verip siteyi satın aldı adamlar. Ayrıca hiçbir global firma .us uzantı kullanmaz.