1000 liraya koyduğum telefonu yoğun bir soru trafiğinin ardından 300 liram var deyip almak isteyen bir arkadaşı dükkana çağırıp tarihi konuşma yapmışlığım var. Birkaç saatimi çalan insanı görmek istedim, gördüm, dövdüm ve letgoyu sildim. Uzun zamandır kullanmıyorum kafanız rahat ediyor. Zırt pırt OOO BAK ÜRÜN FİYATI DÜŞTÜ, VOOV BİNLERCE GERİZEKALI ÇEVRENDE mesajları gelmiyor, kafa rahat. Zaten tamamen esnaf baltalama amacı ile çıkartılmış bir uygulama. Uber nasıl taksicileri çileden çıkarttıysa letgo da esnafları çileden çıkarttı. Hayır zaten esnafa gidiyorsunuz adam 100 lira eksik veriyor ama ne sizin zamanı ne de kendi zamanını boş etmiyor. Neler yaşadık neler. Örnek vereyim bir cep telefonunu 100 lira aşağıya almam zaten gerekiyor, benim dükkan kiram var, masraflarım var. Evet yalan yok bazen 200-300 lira aşağı da fiyat veriyoruz çünkü cihazların kondisyonu kötü olabiliyor. O kadar boş müşteri var ki. Adam 2. el cihaz alacak Bu cihazı kaç kişi kullandı diyor, kasasında çizik var diyor, ekranı değişmiş diyor vs. Kardeşim zaten o cihaz 2. el olarak o vitrine konduysa ve fiyatı da ona göre ucuz ise sebepleri var demektir. Yani 300 lira aşağı fiyat veriyorsak sebebi olabiliyor. Gelecek müşteriyi tanıyoruz ona göre değer biçiyoruz aslında. AYNISI SENİN VİTRİNDE VAR 1000 yazmışsın bana 600 lira fiyat veriyorsu diyor eleman mesela. Kondisyon farkına bakmıyor, bilmiyor ki onun cihazı 700den yukarı zaten müşteriye satamazsın. Konu letgoydu bak nerelere geldi 6 yıllık esnafım 6 cilt ansiklopedi yazarım yeminle, müşterinin en pisi, en nefret edilesi bana denk geliyor