Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer 20 adet sigaradan 17 tanesinin vergi olduğuna "yalnızca 1 tweet ile" inan bir kesim varsa; mübahtır. Hatta 20 dal sigaranın 20'si de vergiye gitmelidir.
Durun bende tweet atayım;

"Türkiye'nin en gözde şehri İstanbul'da işsizlik sayısı: 25 Milyon olmuş. Asgari ücrete yapılan zamdan sonra 25 Milyon İstanbul'lı işsiz kaldı."

Gaza geldim 2. Tweet;

"T.C Başkan'ı Recep Tayyip Erdoğan; Doğalgaz faturalarına %300 zam yaptık, neticede doğalgaz çok zararlı."

3.'yü de istiyorum ya zevkli iş;

"Kuzenimin bir arkadaşı Bilal Erdoğan'ın evine gitmiş, adamın evinde 16 Tonluk altın mahzeni bulunduğunu söyledi. Acil yayalım, biz açız ama onlar evde tonlarca altın tutuyor! @jhondundar @fatihpovtakal @memedeali"
Selamlar,

Fatih Povtakal falan, artık bırakın bu işleri kardeşim. Adam bir şey söyledi. Her yerden tutun DARBEye kadar çektiniz. Kimse sizi eleştiremeyecek mi? Bu kafa yapısını atın artık atın! Şu at gözlüklerinizden kurtulun. Ne demek Povtakal falan? İnsanlarla dalga geçecek cüreti kim size veriyor? Belli ama ben siyasetin içine girmek istemiyorum. Forumda bulunan "Platin" rütbesine güvenerek bu yorumlara giriyorsan, bence girme.

Yeter artık, yeter! İnsanlar sizinle aynı fikirde değil diye CONY ve MÜSLÜMANLIK karşıtı olarak ilan etmeyin. SAYGI!