Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen tüccar ol, sattığın ürünün %90'ı vergiye kesilsin. %10 sana kalsın ve üretime devam et He birde dünyanın en büyük ve köklü şirketlerinden biri ol.
Azıcık mantık azıcık ya. Anladık; karşıyız, memnun değiliz, sevmiyoruz, gıcık kapıyoruz. Herşeye "tamam" ama bu bağnazlık ile hepsini hakediyoruz. O kadar kibirli bir topluluk oldu ki bu muhalifler; en akıllıları kendileri ve o yüzden bir yandaşı bir laf ederse bin kişiyi peşinden koyun gibi sürükleyebiliyor.

Bende sevmiyorum, diğer muhalifler gibi muhaliflik etmesem bile sevmiyorum. Ama aptal saptal işler ile kendimi dolduruşa getirip, koyun gibi sürüye katılmıyorum. Seçim geliyor oyumu vereceğim. O sürece kadar "benim için yanlış olan" şeyleri dile getireceğim ve "doğrusu bence budur" diyeceğim. Alan alır almayanın keyfi bilir, insanların görüşlerini ya da düşüncelerini değiştirmekle yükümlü değilim sonuçta. Partilerde koltuk kapmaya çalışan angutların işi bu. Ben neden kendimi yıpratayım, söylerim doğrusunu/yanlışını giderim yoluma
Belli ki bir halt bilmiyorsun, bu yüzden boş konuşuyorsun. Sen yoluna git bence.