forumda banım bugün açıldı daha önce 2-3 defa daha yemiştim borç istediğimden dolayı. Forumdaki insanlar durumumu bilmeden ne kadar yakıştırma yapsalar da iyi insanlar da oldu yardım ettiler. Yaşım 20 işsizim askerlik kapıma dayandı okul kayıtını yenilemedim o ne olacak hala onuda bilmiyorum. Alkoliktim geçen ay bıraktım daha kötü şeylerde oldu iyice bunalıma girdim evden cıkmıyorum yüzümde dahil her yerimde dövme var beni hiçbir iş yeri almıyor bilişimle ilgili bilgim yok garsonluk falan yapayım bi yerden ekmeğimi kazanayım istiyorum ama dövmelerime takılıp beni hiç kimse işe almıyor. Kredi kartı borcum var öğrenciyken aldım şuan 1500 lira aylık borcu geldi 1 gün sonra son günü inanın cebimde sigara parasını bırakın iş aramaya gitsem yol param yok ailem ümidi kesti benden her gün kavga ediyoruz haklılar da bu yüzden iyice kendime yüklüyorum tüm suçu yine içmek istiyorum ama param yok yapamıyorum kendi canıma kıymaya teşebbüs ettim ama olmadı inanın iç sesim 1 saniye bile durmuyor kredi kartımı düşünüyorum sadece onu ödeyip bir işe girmek istiyorum yine banlanacaksam lütfen sınırsız banlayın yardıma ihtiyacım oluyor konu açıyorum insanlar dolndırıcısın diyor bu sefer kötü hissediyorum
bu kart borcumun oldugunun kanıtı göstermek istedim yine kötü şeylere maruz kalmamak için
istanbul aksaraydayım. istersen yarın gel yanıma goruselim bırsey yapabiliyor muyuz.
gelmek istersen pm gonder telefon numaramı vereyim