Köyde teyzemlerin evinde kaldım ve 2 katlı idi. 1.Kat ahır 2.kat ise oturdukları evdi. İlk gün herşey normaldi köy hayatı zaten biraz garip geliyor ve tabi ki doğal yaşam alanı çok güzel temiz havası var. Yanılmıyorsam ikinci gün felan teyzem eşyalarımı istedi makinaya atıcam dedi bende eşyalarımı verdim makinaya attı makina bitince renkli eşyalarımın hepsi 90 derecede yıkanmış ve haliyle dağıldı ve kullanılamaz hale geldi , teyzemde ben 30 dereceyi attığımdan eminim neden böyle oldu dedi kendi kendine söylendi biraz. Ertesi sabah ise köyde bilirsiniz insanlar erken kalkar sabah namazından sonra işlere koyulurlar. Sabah namazından sonra eniştem tarlaya gitti teyzem ise kahvaltıyı hazırlıyordu ki bana sen kahvaltıya 2 yumurta kır ben aşağıya inicem dedi elektrikli ocakta yumurtayı kırdım 2 metre ötedeki odaya sofra bezini serdim mutfağa geri geldim baktım ki ocağın fişi çekilmiş 2.katta ne kadar oda varsa heryere baktım kimsecikler yoktu, daha sonra teyzem yukarı geldi sorduğumda ise ben fişi çekmedim dedi daha sonra eniştemde geldi. Teyzem ve eniştemle beraber kahvaltıya oturdum durumu anlattım eniştem gülümsemeye başlayınca ben evde cinlerin olduğunu anladım sonra eniştem de evet var dedi fakat müslüman olanlardan olduğu için zarar vermezler sadece böyle dalga geçip uğraşırlar dedi hatta dişi olduğunu söyledi zaman zaman kendisinin gördüğünü söyledi ama tabi ben korkmadım orada kalmaya devam ettim meğersem mutfak kısmından dama çıkılan dar merviden boşluğunda kalıyorlarmış sürekli sesle geliyordu sanırsınız köyde kavga var dama çıkıp köyde kim kavga ediyor diye bakınıyordum. 3-4 gün geçtikten sonra şafak vakti helaya gidecektim hela köylerde dışarda foseptik çukurlarda olduğundan aşağıya inecektim ki aşağıdaki merdiven başlarında 2 bucuk metre kadar ayakları keçi toynakları gibi boynuzları olan ve tamamen ateşten olan birşey geldi elinde bir kırbaç ve bildiğiniz gibi ateşten yanıyor ben orada hayatımın şokunu yaşadım nutkum tutuldu ama hemen toparladım kendimi aşağıdan bana seslenerek eğer sen bugun felak, nas, ayetel kursi , bakara, salatı tefriciye okumasaydın sana zarar verirdim dedi sonra salatı tuncinayıda oku dedi. Gece yatmadan önce biraz kuran okumuştum söylediğim sureleride okumuştum ne olur ne olmaz diye ama iyiki okumuşum. Halada bunları yazınca tüyler diken diken oldu. Kısaca bu kadar anlatabildim daha çok şey var bir daha oralara gitmem kolay kolay.
hocam sen psikolog muydun
Bu arada şöyle bir seri var
15 16 video meraklısı dinleyebilir
https://www.youtube.com/watch?v=2d_GWK2moA4