63 kiloya kadar in. Karbonhidratı sporunu kaldırabilecek düzeyde al. Whey aksatma. Bölgesel çalışmalara başladın mı bilmiyorum ama ağırlık hesabı tut. Her zaman zor bela tamamladığın antrenmanlar yap. Yani 10 kg ile 10 tekrar x 4 yapıyosan , 4. tekrarda yapamayacakmış gibi hissetmen lazım. Ama asla yapamamak gibi bişey de olmaması lazım. Kaldıramayacağın seti tamamlayamayacağın ağırlığa girme. Ama o 10kg yu da sürekli hesap olarak tut. Rahat kaldırmaya 4. sette zorlanmamaya başladığında (3 antrenman yeter bana göre) 12,5 kg ya çık.

Kasları çalıştırdığından emin ol. Ertesi güne daima hazır olmak için hızlı sindirilen karbonhidratı (artık ne yiyosan) Salona götür. Çalışman biter bitmez ye. Glikojen depolarını bir an önce fullemessen ertesi güne hazır olamassın. Hamlık kısmını umarım atlatmışsındır. 1 haftadan uzun sürmez (hiç görmedim) korkma ondan her zaman öyle olmayacak.

Dediğim gibi 63 kiloya düştüğünde biraz kasların belirginleşebilir. Daha sonra bulk yaparsın hocan öğretir. Böyle böyle kas kütleni hacmini artırırsın. Ayrıca hızlı gelişmeye takan sporcuların gözlemlerime göre çoğu 2 ay da bırakır. Sen uzun vadeli planlar yapmalısın. Mesela bugun koy hedefi Haziran 1 de güzel bir vücudum olacak de. Ona göre çalış. Böyle başarı şansın daha yüksek. Genel sormuşsun bir sürü yazamam ama özel sorun varsa sorabilirsin. Ve önce daima hocana sor. Tatmin olmassan buraya da sorabilirsin. Kolay gelsin.