hocam iş yokmu diyorsunuz gelin bandırmaya ben size iş bulacağım tavuk yükleme işi iş ağır ama 20 yaşındayım diyosun 30 40 yaşında adamlar yapıyor günde yovmıyen en az 120 liraya gelir o geceki işe göre 180 200 e kadar cıkar dovme movme onemli değil para haftalık dağıtılıyor artı sigorta ama iş çok ağır gece 7-8 den sabaha kadar tavukhane tavukhane dolaşıp tavuk yüklenecek bu sadece bir örnekdi calışmak istersen mutlaka bir iş vardır yaşın 20 gid sanıyeye cırak gir bari en azından meslek öğrenırsın askere gidene kadar hiçmi olmadı kardeşim gid karton topla hurda topla ha hiç yapamıyorsan gel yükleme işine sokayım işde lafımında arkasındayım senin ilk önce kafayı düzeltmen lazım 1500 kartım geldi odeymıyom ben nabayım dolar patladığından beri işler ters yüz gdiyor mal satamıyoz işler bombok bakmam gereken bir ailem var ödemem gereken faturalar cezaevinde sucsuz yere yatan kardeşim var onunda ailesine bakıyorum var cocuk var valla bak sana şöle diyeyim durumun hiçde kötü değil sadece sen diyorsunki ben buyum alan boyle alsın sen mucadele vereceksin kardeşim sen sen mucadele vermese kimsede kalkıp o kart borcunu ödemez hiç kimse salak değil çalışıp çabalayacak e 20 yaşında taşı sıksa suyunu cıkartacak adamın kart borcunu ödeyecek böle düşünüyorsan yanılıyorsun...