enderun69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ölünce beyin mi çıkıyor ki insan ölüyor

Bu tür şeyler var. Hipnoz astral Seyehat vs. Bende bir arkadaş ortamında hipnoz olan birini gördüm yanımda yaptılar. Kişi hipnoz olduktan sonra diğer odaya giden kişilerin odadaki konumları ve ellerinde ne olduğunu detaylı şekilde söyledi. Sonra bende araştırdım bayağı kullanım alanı varmış ama bir yandan da tehlikeli.
Bir canlı öldüğünde illa içinden bir şey çıkması gerektiğini nereden çıkardın?

David Copperfield da uçuyor. O zaman insanlar uğraşırlarsa uçabilirler de değil mi?
Sahnede ilizyon yapan adamların kaybettikleri ve geri getirdikleri malzemeleri görünce neden teleportasyonun varlığına inanmıyorsunuz?
Yan odadaki adamların bulunabileceği kaç köşe var?
Ben de araştırdım diyorsun. Sen araştırma yapmanın ne demek olduğunu biliyor musun?
Araştırma yaptım değil, google da yaptığım arama sonucu çıkan 3-5 uyduruk yazı okudum demeliydin.
Dünyanın hiç bir saygın üniversitesinde Astral seyahat ile ilgili hiç bir saygın araştırma sonucu yoktur.
Eğer bir insan yan odadaki insanların yerini pozisyonunu, ellerindeki malzemeleri biliyorsa bunu vücudunu terkeden ruhuyla yapma ihtimali mi yüksektir,
yoksa bazı insanların beyinlerinde ekstra duyu organları mesela radar, sonar olması mı daha mümkündür?

Göz görmeden çevresini sonarla haritalayabilen yarasalar mı diyeceğiz? Yoksa yarasanın ruhu bedeninden çıkıyor çevresini gözetliyor mu diyeceğiz?

Astral seyahat hakkında çok araştırma yaptım diyen gençlerin hepsinin araştırma dedikleri şey internetten okudukları 3-5 referansı olmayan uyduruk yazıdır.
Sanki çift taraflı kör kontrol gruplu deney yaptılar da Astral seyahatin varlığını kanıtlamışlar gibi kendilerinden emin fikir beyan ediyorlar.

Bizim ergenlik yıllarımızda da atlantis, bermuda şeytan üçgeni zırvaları dolanırdı.
Bakın dünyadaki tüm uçaklara, gemilere uydu haberleşme ve gps sistemleri takıldığından beri bermuda da kaybolan gemi uçak yok.

Böyle zırvalara harcayacağınız vaktiniz kendinizi geliştirmeye harcayın gençler.