[QUOTE=_ottomanempire_;1074304369]
androidarsivi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Uzun uzadıya yazmışsın sadece şu cümlen zaten herşeyi ortaya koyuyor.

Yıllardır bu mesleğin içerisindeyim. Açık olan sekmeyi sen yenilemedikten sonra seni o konunun içerisinde anlık olarak göstermez.
Ha diyelim ki otomatik yeniledi, ee bir sürü sekme var. Ne tesadüf ki o sekmeyi mi yeniledi ve yine ne tesadüf ki o sekmede en az 5 dk zaman geçirdin.

Bu kadar tesadüf üst üste gelmesi bence anormal durum.

Yazdıkların o kadar çelişkili ki, konuya ortalama 160 katılım var ve senin trader sayın 124. sen diyorsun ki %30 u ticaret yaptığım kişi. Buda ortalama 48 kişi yapar. Yani 160 - 48 = 112. 112 kişi içerisinden gidip sistem senin ticaret yaptığın 4 kişiyi arka arkaya sıralıyor. Bu sence normal mi?

Yani işim olmasa tek tek konuya yazıp ticaret yapmadığın kişileri çıkarırdım ama işim var sabah yola gideceğim. Ama bu konu açığa kavuşmazsa pazar akşamı dönünce illâki bu dediğimi de yapacağım.

Dediğim gibi uzatmayacağım. Modlar muhakkak gerçeği ortaya çıkaracaktır.

İyi çekilişler
Her ticaret yaptığım adama trade puanı vermiyorum, her ticaret yaptığım adam da bana trade puanı vermiyor. Senin ne konuda suçlama yaptığnı bile anlamadım ki dostum tam olarak, çekiliş sana çıkmadığı için mi tepkilisin? Senle ticaretim olmuş olsa geçmişte, çekiliş sana da çıksa aynı şeyi diyecek miydin? Ss istedin ss de attım. Ayrıca mesleğin ile açık olan sekmenin yenilenmesinin ne alakası var onu da anlamadım
@ErdeM; konuya ilk yazan mod sizsiniz. Şu arkadaşın ne dediğini siz daha iyi anlarsınız. Müdahale etmenizi istiyorum daha fazla böyle gereksiz bir tartışma içerisinde bulunmayacağım