konu dahibi kişi ile bağlantım yok sadece 1 ticaretim oldu ticaretten sonra konuşmadık hiç tanımıyorum çünki 2. mail alacağımı kişiye söylemedim hiç hatırladığım kadarı ile belki söylemiş te ola bilirim neyse çekiliş konusunu görünce şansımı denemek istedim çıkmaz isede para ile alırım artık dedim şimdi çekiliş yapılan site de sistem okadar kişi arasından beni seçtiyse 2. bir çekiliş yapıyor yine beni seçtiyse benim veya çekiliş yapan kişinin suçu ne onu anlamadım adamla ticaret yapmam neyi değiştiriyor bu maili 1 tane alan sayısı azdır bana göre 1 tane alıyorsun bir sorun yaşamıyorsan gerçekten 2. yi de alıyorsun genellikle her neyse şimdi kişinin sohbet muhabbet ettiği kişiler vardır vs onlara çıkartmak yerine alakasız kişilere neden çıkartsın hadi öyle tanıdıkları yok desek neden eski müşteriye çıkartsın alacak olanlar alacağını almış zaten kişiler garanti birdaha alacak olurlar ise sorun yaşamadıkları için tekrar gelir benden alırlar ücretsiz neden vereyim der hiç almamışa vereyim ki baktı memnun 2. yi alır benden ondan kazanırım diye düşünürüm ben kişiyi çekeyim ki hem tanısınlar hem kendilerini şanslı hissetsinler hem zaten para vermeden aldılar birdahaki mail alacakların da para verip almak için tereddüt etmezler vs mantıkları kurarım alış veriş yapmayan kişiye çıkartırım kısacası çekiliş hiç alışveriş yapmayan kişilere çıksa yine suçlama yapacakmıydınız böyle diğer katıldığınız çekilişler de de aynısını yaptınız mı kişilere bilmiyorum lakin cidden kişi ile bir bağlantım arkadaşlığım vs yok ki ben çekiliş yapsam inan ne çekiliş remi koyma ile uğraşırım eğer zorunlu değil ise nede cevap verme ile ben yaptım şu kişilere çıktı bitti derim. Eğer çekiliş daha önce ticaret yapan kişilere çıkması rahatsız ediyor ise sizi ben çekiliş hakkım dan vaz geçiyorum diğer arkadaşları da etiketliyorum onlar da vaz geçer belki haklarından içiniz rahat eder belki içiniz rahat etsin diye hakkımız dan vaz geçiyoruz şansa kazandığımız hakkımız dan.
@ectinhaiN;
@Ghostcastle;
@suhatuna;
@elsaati; umarım için rahat eder hacım biz hakkımız dan vaz geçtiğimiz için enazından ben vaz geçiyorum diğer arkadaşları bilmiyorum.