Yok valla, bende pek ciddiye almazdım ama konunun başında bir gariplik olduğunu anlamıştım.
Kalabalık arkadaş grubu alay etmeyi sever, herkes dalgaya alıyordu.
Gecenin 3 ya da 4'ün de evden çıkarak bir araziye birşey gömmüştük, konuyu az çok bilenler bilir.
Eve dönünce alay eden herkes, topluca uyudu.

Benimle salonda uyuyan arkadaşım ise o saatten sonra telefonuna gelen sms den sonra, ......... ............... (iki kelime) gerçekmiş.... Dedi.
Yaş oldu 33 ama bu grup dışında kimse bilmiyor olayı, sonra nasıl yok edilmesi gerekiyor ise o şekilde sonuçlandırdık.
Sadece çok fazla bulaşılmaması ve kurcalanmaması gereken konular olduğunu söyleyeyim. Ne detay ne de konuyu yeniden gündeme getirmem doğru olmaz.
İsteyen sallıyor desin, isteyen inanmasın... Aramızda sihirbaz yoksa gördüğümüz herşey gerçekti.

Ve bazı işlemler esnasında ve sonrasında olan bir çok olay var.
Ve ne kadar ilgisi var veya var mı bilmiyorum ama, gecenin o vakti değil, gündüz bile inşaatın çevresinden geçirmeyen kalabalık bir köpek grubu vardı.
İlk bize saldıracaklarını sanarak geri dönecekken, birden tümü aynı anda sustu ve sadece ufak ufak sesler çıkardılar.
Normalde biz de kalabalıktık ve saldırmaya çalışırlardı. Mevcut konularla ek olarak ilgisi var mı bilmiyorum ama, ilk olarak bu olay olunca herkes şaşırdı.
Birşeylerin normal olmadığı belliydi ama, evden giderken alaylı tavırdaki tüm arkadaşlar eve dönerken nedense konuşmadı, eve gidince de uyudular.
10 gün sonra işi sonlandırma kararı aldık ve gerekeni yaptık, konu da o gün bu gündür yeniden açılmadı.
19 yaşımda falandım o dönem. Bu kalabalık gruptan sadece 2 tanesi kullanmadığım bir facebook hesabında var galiba, hiç biri ile görüşmüyoruz artık.
İsteyen istediğini düşünsün arkadaşlar, bazı gerçekleri bilmek ama gündeme getirmemek gereklidir.
Az çok bilenler için son bir not düşeyim, ısıtılması gereken bakır üzerindeki yazılar yok edilmiş, bantlı gömülmesi gereken kağıtlar nasıl olduysa yer değişmesine rağmen ezan vakti yakılarak tamamı yok edilmiştir.
Konuyla ilgili kim varsa sallamadığımı zaten anlamıştır ama, pek kurcalamayın.. Ne eğlencesine, ne de bir konu üzerine.
Zaten söz konusu insandan duyduklarımızdan sonra konuyu sonlandırmak durumunda kaldık. Yani normal şeyler değil, yaşadığınız alemde dolanın, orayı burayı kurcalamayın.
Bazılarının psikolojisi bozuldu, bazıları tamamen koptu hatırlamıyoruz bile. Ben takmam, oralı olmam yani. Bu yüzden birebir birçok konuda da önemsemediğim için zamanla geçip gitti.
Son kez şunu diyorum, bu konular ile uğraşmayın.