Arkadaşlar ben de birkaç yaşadığım olayı anlatayım:
1- uyuyorum tam uyku arasındayım omzuma bir dokunuyor gülüyor. Sonra beni tutup yatakta çeviriyor
( 3 kere filan oldu her seferinde dua ederdim bir kere etmedim bilerek küfür ederek gözümü açtım çık *** karşıma diye hiçbir şey yoktu)
2- yine rüyaya dalma arefesi bir şeyler Arapça konuşuyor gibi gülüşüyorlar deli gibi sonra Türkçe konuşmaya başlıyor bana diyor ki nas süresini öğren bir daha rahatsız etmeyecek kimse seni gece 2 gibi uyandım direkt sureyi öğrendim bilmiyordum rüyamda defalarca minel cinneti nas diye tekrarlıyordum
3- babaannemde uyuyorum kadın yaşlı bu olay yeni oluyor. Onu yalnız bırakmamak için yatıyoruz. Babaannem yürüyebilen biri değil yani tuvaletini bile salonda özel yere yapıyor . O dönem ayağı kötü yürümesi zor bir durum. Ben alarmımı kurarak uyuyorum. Gecenin bir vakti alarm bir ötmeye başlıyor yok böyle bir şey hay aptal kafam diyorum bu saate alarm mı kurulur sonra arıyorum deli gibi sesin geldiği yere bakıyorum yok ürpertili şekilde uyanmışım gözüm kapalı ayağa kalkıp sesin geldiği yeri arıyorum. Öçamaşır sepetinden geliyor ses ama yani kulağım patlıcak öyle. Sonra bulamayınca *** diyorum telefonu nereye koydum böyle bir bakıyorum telefon yatakta sesin geldiği yerde alarm YÖK dua etmeye başlıyorum o şekilde alarm susuyor.
Sonra 5 gibi sesler duyuyorum uyandım ışığı yaktım babaanne diye bağırıyorum ses YÖK hırsız girdi sandım sopayı aldım cin filan diye de korkuyorum sopayla ne yapıcam diye bağıra bağıra mutfağa geldim babaanne diye bir baktım Kadın yavaş yavaş yürüyor . Yanımda kim kalacak diye bakmaya geldim dedi
Şimdi babanneme soruyorum ben gelmedim hiç öyle bir anımız YÖK diyor yani istesem gelemem diyor öyle bakmaya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklıma gelenlere devam ediyorum
1- bir dönem hergün karabasan geliyordu uyumadan geldiğini hissediyordum bacaklarım ilk başta kitlenmeye başlıyordu ama her gün çok zor geçmişti o dönemim
2- yine 3 sene önce filan konyadayım öğrenci evi. Okuldan geldim öğlen 5 gibi filan uyuyorum. Birden karabasan hissini hissediyorum gözlerimi açıyorum ama üstümde biri var karanlık gölge gibi kadına benziyor ellerimi tutuyor zorla öpmeye çalışıyor kafamı sağa sola götürüyorum yani istemiyorum anlamıyorum birden kendime geliyorum ayılıyorum sonra çok değişik hissetmiştim o gün ( korku ve kadın hissiyatı birlikte )
Arkadaşlar bu işlerden anlayan biri varsa benim durumumda ciddi bir şey var mı psikolojik mi destek olurlarsa sevinirim
Devam ediyorum birkaç daha olaya
1- bir kere hayatımın en kötü cin rüyasını görüyorum sonunda babam beni boğuyor babamın kılığına girmiş bir cin
Sabah ezanı ile birlikte Ezanın la ilahe illllah bitimini defalarca tekrarlayarak uyanıyorum ama defalarca kıpırdayamıyordum korkudan
2- Geçenlerde yine uyku sürecindeyim ama uyanık yarı uyku gibi düşünün. Gözlerim açık kalıyor uyurken etrafı da görebildiğimi hissediyorum bilincim açık gibi.
Odanın kapısının orada siyah bir şey geçerken görüyorum aniden hızlı bir şekilde üstüme çullanıyor boğmaya başlıyor ben karabasan durumlarında artık hareket edebiliyorum dua okuyabiliyorum abimin sesini duydum Ranzadan üst kattan gece 4 5 gibi ama mesajlaşma sesini duyuyorum yani o kadar boğuldum ki ranzaya vuracaktım kurtar diye elim yetişmedi yataktan kalkamadım sadece uzana bildim
Geçen denedim elim uzanıyor mu diye yataktan kıpırdamadan
Uzanmıyor
3- bu biraz eski bir anı 18 yaş filan gibi. Yataktan düşmüştüm sabah 10 gibi filan bir insan yataktan düşerse uyanır yani popomun acısını hissediyorum
Bir düştüm kedi miyavlaması sesi geliyor kafamın üstünde ama bildiğin ellerimle tuttum kediyi fırlattım
Petege çarptı pat diye ses geldi o sesle atıldığımı hissettim etrafa baktım bir 10 dk kedi aradım
Hocam büyük ihtimalle üzerinizde sağlam bi musallat yada sağlam bir büyü var.