Merhaba Tahsin hocam. Eminim bu konuda benden daha bilgilisinizdir ama sadece size küçük bir anımdan bahsetmek istiyorum.
Yıllar önce blogger tabanlı bedava bir site açmıştım. Her konuyu sizin gibi özene bezene 1.000 kelime üstünde yazmıştım. Düzenli olarak 1 ay içerik girdim. Sonuç tahmin edeceğiniz üzere hüsran oldu. Siteye ne gelen nede giden var.
Tabi bunu görünce yazma hevesim gitti, pes ettim siteyi oracıkda bıraktım. Adsense üzerinde deneme yapmak için daha birkaç saat önce siteye baktım. Site günlük 2.000 görüntülenme alıyormuş. Kelimeleri kontrol ettim her makale ilk 3 sıraya girmiş. Analitik eklemediğimden hiti bilemiyorum ama tek bildiğim emek verince er yada geç meyvesini aldığımız.
Site yıllardır güncel kalmamış, hiç backlink felan da almadım. Ziyaretçiler içeriği beğendikçe sürekli ziyaret etmiş ve normalde aktif olmayan sitem makale kalitesinden iyi konuma gelmiş.
Seo uzmanı değilim, sizi yanlış yönlendirmek istemem ama bence makale yazarken sitenizin hitlenmesi için biraz daha bekleyin derim.