PixelGraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen her önünüze gelene makale işini tavsiye etmeyin. Bu kadar kolay mı ya makale yazmak? Söylemlerim size özel değil fakat bunu herkes yapıyor. Kimin paraya ihtiyacı olsa hemen altına makale yaz diye yorum geliyor. Sonra o makale böyle olmadı bu makale eksik geldi diye açılsın şikayet konuları işler iyice sarpa sarsın. Bırakın makaleyi işini bilen kişiler yapsın.
Her önüme gelene önermeye devam edeceğim. Çünkü en basit para kazanma yöntemi budur. Ayni zamanda en anlik para kazanma yöntemi budur. Ne yapalım yani? Bir kesimin özel kazanç alani olarak mi kalsin? Nereden biliyorsunuz basligi açan arkadaşı özel olarak tanıyıp tanımadığı mı? Belki müthiş bir yazar? İmla konusunda sıkıntısı yoksa, belli bir konuda elle tutulur işler yapıyorsa tamamdır. Herkes her istediğini önerir, herkes her istediğini de yapar. Makaleyi beğenmeyen ise şikayetini dile getirir ve durumlar buna göre gelişir. Bana böyle akıldan uzak cevaplar vermeyin lütfen, kimse kendini özel sanmasın. Bu forumun kullanıcılarının %50'si daha soru ekini ayırmayi bilmiyor. En fazla ne kadar kalite arıyor olabilirler makale yazan kişide? Kötü olan kişiler zaten otomatikman elenir, merak etmeyin. Hepsini geçtim, söylediğiniz sey mantikla alakasiz. Lütfen akıl kullanarak yorum yapin deyip gecedebilirdim ama neyse. Neden milletin zoruna gidiyor anlamadım. MAKALE YAZMAK, EĞER IMLA BİLGİN VARSA KOLAYDIR. Rekabet iyidir. Git yazılım mühendisi ol diyecek halimiz yok. Varsa karşı görüşü olan buyursun, büyük bir zevkle haksiz cikarmak isterim