Bizde bu markayı kullanıyoruz ve gayet güzel. Hiçbir sıkıntı yok. Tamamen karalayıcı bir video olduğunu düşünüyorum. Zaten videoda yeni yayınlanmış. Videoyu burada yayınlayan arkadaşın, Youtube'a da videoyu atan kişi olduğunu düşünüyorum. Eğer inandırmak istiyorsa, paketi yeni açması lazımdı. Eline telefon alan video çekip atmaya başladı. Desteksiz sallayan kişi sayısı zaten yeterince fazla. Arkadaş tahlil etmiş demiş. Ne bir rapor gördüm, ne de bir belge. Atmış suya karıştırıyor. Karıştığının o paketten olduğu dahi belli değil. Ayrıca bir arkadaşta firmanın kontrolsüz iş yapabildiğini söylemiş. Hiç sağlık bakanlığı ekipleri ona uğramamışlar belli ki. Her şeyi didik didik ediyorlar. Özellikle bu tür zaruri ihtiyaç ürünlerinde. Son söz olarak şunu demek istiyorum. VİDEO SADECE KARALAMA ÜZERİENE!
bim iktidara yakınlığı ile biliniyor denetim yapsalar ne yapmasalar ne kim bu devirde akp li bir firmaya dokunabilir ki ? (siyaset yapmıyorum herkesin bildiği gerçekleri yazıyorum)
Hocam böyle saçma bir yaklaşım tarzı daha görmedim. Ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Kim takar akp'li firmayı. Sanki devleti yöneten kişi ile beraber bütün memur kesimi akpli mi? Bu tür yorumlar ile sadece laf kalabalığı yaparsınız. Her firmaya gerekli incelemeler yapılıyor. Siyaset yapmıyorum, herkesin bildiği gerçekler demişsiniz. Sizin söylediklerinizi sadece sizin gibi düşünenler söylüyor. O da sadece muhalefet olabilmek için. Biraz daha mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Zatem buna güven olmaz annem 1 kerw yanlışlıkla almış ne tadı ne tuzu vadır resmen beyazlaşıiyor
İnsanlara yönlendirmek istiyorsanız, araştırmanızı güzel yapın ve sonrasında yorumunuzu yazın. Unutmayın ki belirttiğiniz her fikir ve yorum okuyan insanları yönlendirme seçeneğine açıktır. Hangi kıyma böyle yapıldığında beyazlamaz? Firmanın müdavimi değilim ama yazmış olmak için birşeyler yazmaya da gerek yok.