Bu konuda ki en büyük avantajım bir çok ev eşyasını şimdiden almış olup borçlarının büyük kısmını kapatmış olmam, sanırım bu rahatlıkta biraz buradan geliyor. Evleneceğim taraf Adapazarı taraf fakat biz Trabzon/OFluyuz. Adetlerimiz altın, takı konusunda fazla geniştir.

Onların hazırlıkları tamam. Adsense gelirli site konusunuda düşünüyorum açıkcası. Fakat bir iş olarak bakamadığım için net bir karar veremedim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
O zaman sana bir iş önerisi daha yapayım
İstanbul tahtakale den kilo ile saat alıp , yanında bileklik takı vb oluyor paket halinde instagramda saat başı maliyeti 10-14 arası halledersin, satışında saat başı 55-60 tl ye kadar bayan saatleri çok rahat satılıyor.
Elimde ürün yokken bile 8 tane sipariş aldım, ve aracı kişiye kargolatmıştım. ( 1 haftalık siparişler )
Onun dışında, yine aynı şekilde instagram üzerinden farklı ürün satabilirsin.
Yannıa 1 tane kodlamacı alıp, araba beyinlerini kodlatabilirsin veya ecufast gibi firmaların bayisi olup araçlara yazılım hizmeti yaptırabilirsin,
Özellikle wolsvagen , auidi, bmw gibi araçların gizli özelliklerini açtırma üzerine hizmet verebilirsin bir iş yeri açıp, piyasası çok iyi