Evleneceksen ortalama 100 bin civarı giderin gider ( doğu tarafından biriyle evleneceksen ) altın çok istemiyorlarsa daha az bütçeyle kapatabilirsin.
Ama, iş yeri konusunda nargile cafe açabilirsin nargileyi ucuz verip, çayı pahalı yaparsın sürümden kazanırsın çaydan içeçecekten extrelerden kazanırsın.
Nerde açacağın nerde yaşadğında önemli, oranın kirası vb. senin elindeki bütçenede bağlı tüm parayı işe yatırıp batma riskinde var, ya gözü kapalı gireceksin yada evlenip normal işinde devam et,
Ama en sağlıklısı oturmuş adsense kazançlı bir site alıp onu işletmek , kafan rahat olur veya piyasa araştırması yaparak instagramdan ürün satabilirsin.
Evlenmeden önce özellikle 1 ay kala çok giderin olucak hesap kitabini iyi yapmalısın, arkanda baban yoksa destekçin yoksa zorlanabilirsin o konuda.