Büyü yapanı da yaptıranı da görmedim. Doğaüstü birçok şeyi araştırdım, denedim ve deneyimledim. Bir tek büyüye yaklaşmadım. Sadece belli başlı büyü kitaplarını araştırmıştım. Onun dışında uzak durdum. Nedenini bende bilmiyorum.
Büyü olayı yaşamadım ama daha farklı şeyler yaşadım, yaşıyorum... Mesela geçen hafta, yine böyle gece yarısı odamda karanlıkta film izliyorum. Kapı yavaş yavaş açıldı. Yatakta filmi izlediğim için göremedim kimin geldiğini. Kafayı hafiften kaldırdım, babam kafasını kapıdan uzatmış bana bakıyor. (Babamla birbirimize gardaş diye hitap ederiz) Hayırdır gardaş, uykun mu kaçtı dedim. Ses yok. Ne oldu beni rüyanda mı gördün dedim. Ses yok. İçeri gelsene ne bekliyorsun dedim. Hafiften kapı biraz daha açıldı. Bir adım ya attı ya atmadı, bir anda gitti. Bari kapıyı kapatsaydın gardaş dedim. Yine ses yok. 10 - 15 dk sonra söylene söylene yataktan kalkıp kapattım. O gece odamda nefes sesi hiç kesilmedi. Sabaha kadar beni uyutmadı diyebilirim. Bu arada nefes sesini odamda veya yalnız kaldığım zamanlar duyarım. Şuan yine nefes sesi var mesela. Artık bu sese alıştım diyebilirim

Her neyse sabah kalktım babama sordum niye geldin diye. Her türlü yemini ederek o gece hiç yataktan çıkmadığını, hatta deliksiz uyuduğunu söyledi. Sanırım bu nefes sesinin sahibi, babamın kılığına girerek beni ziyaret etti. Bazen bu ses çok sinir bozucu olabiliyor. Şuan olduğu gibi...