Arkadaslar Öncelıkle 10 Yıllık Kasaplık deneyımım var ben size hiç bir seyi savunmuyorum ama 50 ceşit kıyma cekın suyun ıcıne koyun bekletin aynı şekılde bembeyaz olur sebebi ise Kıyma cekilince Makına etin suyunu alır hatta Hazır cekılmıs kıyma 1 saat dısarda beklesın Simsiyah olur denemesi bedava hatta kusbasıyı bıle suya atın etrafı beyazlar bukadar beyazlamaz tabıkı ama soyle bır durum var Ben sıze nededım cekılmıs kıyma siyahlasır fakat ambalaj yapılanlar nerdeyse 1 hafta beklıyor rengı hala kırmızı sebebı ıse ıcınde koruyucu madde koyuyorlar bu zaten zararlı
Kasaplarda 45 TL - 50 TL YE SATILAN ET BİM - A101 TARZI YERLERDE 500 GRAMI 14 TL GIBI BIR UCRETE SATILIYOR ZATEN ARADAKI FARKA BAKINCA PEK SAGLIKLI OLMADIGI ANLASILIR BIR ET IYI OLMADIGINI ANLAMAK ICIN ETI KIZARTIRSIN EN KOPURURSE EGER O ET SAGLIKSIZ BISEYLER VARDIR BIR ETIN IYI VEYA KOTU OLDUGU BOYLE ANLASILIR CUNKU ET KOPURMEZ ASLA AMA ITHAL ET DEDİĞİMİZ ANGUS ETI DEDIGIMIZ BU SEKILDE OLUR AYRICA BU TUR PAKETLI KIYMALARA TAVUK TASLIGI KATIYORLAR TASLIK KİLOSU 6 TL GIBI BIRSEY AMA KIYMA OLARAK ETLE KARISIK CEKILIRSE ETTEN FARKSIZ OLUR BU SEBEPTEN BU ADAMLAR 28 TL YE 30 TL YE KG KIYMA VEREBILIYORLAR LUTFEN DUYARLI OLUN BU SEKILDE VAKUMLU KIYMA KUSBASI URUNLERI KULLANMAYIN SAGLIGINIZ ICIN
SİZE SOYLE BIR ORNEK VERELIM HERKES HAKMAR A GIDIYOR KASAP BOLUMUNA BAKAN BELKI DIKKAT ETMISTIR VAKUMLU KIYMA VAR 30 TL KILOSU ETTEN CEKTIRIRSEN 35 - 40 TL KILOSU HIC SORMADINIZ MI ABICIM BUDA ET BUDA ET ARASINDAKI FARK NIYE SONUCTA VAKUMLU OLAN DAHA MASRAFLI DAHA UGRASTIRIR PAHALI OLMASI LAZIM
BU SEKILDE DUSUNMENIZI İSTERIM ACABA NEDEN BOYLE TESEKKUR EDERİM

umarım yararlı olmustur .