Yaşanan sorun ne yazık ki Türkiye'deki firmalar ile alakalı bir sorun. Gearbest kaynaklı değil.
Örneğin AliExpress üzerinden aldığım ürün 30 Kasım'da Türkiye'ye geldi. Ama bana ulaşması 26 gün sürdü. Gümrük - PTT arası gidip gelmiş. Takip koduna bakınca hiç haraket yok. PTT - PİM - Sakarya Gümrük arasında 3 günlük mekik dokumam, mail ve Telefon iletişimi ile ancak ürüne ulaştım. Gitmesem herhalde bi 30 gün daha beklerdi ürün. Bu arada ürün Çin'den Türkiye'ye 12 günde geldi
Olası sorunlar her firmada yaşanabiliyor. Misal Gearbest üzerinden 2 kez sorun yaşadım. Birisinde PTT Kargo ürünü iç etti. Yok oldu. Yeniden gönderdiler. Birisi de Alyoj ile alakalı idi. Ürün gümrükte takılmıştı. Birkaç numarayı arayıp MNG ile ürünü teslim alabildim.
Ne diyelim. Geçmiş olsun.
Hocam bu kargo ile gümrük arasında gidip gelme olayını ilk kez sizden duyuyorum.
Alljoy firması da defalarca iletişim kurmamma rağmen sağlıklı bir sonuç döndürmedi.
Bu arada kaç tane gümrük var, yurtdışından gelen ürünler hep aynı gümrüğe mi giriyor ıoonu da bilmiyorum.