phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Off abicim doğa falan yapmayın etmeyin bu kadar cahil cahil konuşmayın doğa milletin umurunda olsa ormanları kesip dururlar mı ? bu kadar kentleşme olur mu ? bu kadar emisyon muhabbetine denetlenmeyen fabrika olur mu ? he madem doğa için o zaman asgari ücretle geçinmeye calışan insanların ekmek parasına göz dikmeyin poşetlerde geri iade alın daha kaliteli poşetler yapın atıyorum 1 TL depozito ücreti alın poşet markete geri getirildiğinde ücret iade alınsın yada atıyorum her poşet getirene 10 kuruş 15 kuruş verin poşetleri 15 kuruştan satın bak görün o zaman poşet kalıyor mu ? geçin bu işleri 3 4 kuruşa gelen poşetleri 25 kuruştan satıyorlar bu ülkede ne zaman vatandaş için bir şey yapılmışta şimdi yapsınlar yapmayın etmeyin kör olmayın size 25 kuruş az geliyor olabilir ama 4 poşet 1 tl yapıyor 1 ekmeği zor alan aileler var...
Şu doğayı koruyoruz yalanına inananları görünce inanamıyorum gerçekten. Zaten o 25 kuruşun yarısı devlete vergi gidiyor kalanıda markete kalıyor. ALLAH aşkına açın şu gözlerinizi.