blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almanca gerçekten zor bir dil lisede ve üniversitede aldım ama kursla falan öğrenilecek gibi değil. Sanırım kursla veya online olarak öğrenilecek en zor dil olabilir. İngilizce italyanca, ispanyolca ve fransızca çok daha kolaydır. Onlara iki ayda yakınlık oluşuyor. Almanca için ne desem boş zaten bir de konuşurken her an üzerinize kusacaklar gibi konuşuyor yine de tabii bunlar benim kişisel fikrim dil öğrenmek güzeldir kolay gelsin
Birkaç deneme videosu izledim gerçekten oldukça zor duruyor. Olsun, biraz eğlenmiş olurum sinir stres yapa yapa

Ghostcastle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Udemy den kurs bakarım sizin için benim babamda İngilizce öğretmeni bir dil nasıl öğrenilir hakkında görüşlerim var. Almanca gazete siteleri vs bunlarıda oku öğrenirken okumak ilk başta zorkansanda sana hız katar daha sonra kendi cümlelerini üretmeye çalışırsın böyle adım adım gittiğin taktirde öğrenme hızın yükselir Hikaye kitabı bulabilirsen cd li kaçırma derim Ingilizce olsaydı benim mobil app im vardı yardımcı olurdu ama Almanca konusunda da böyle app ler vardır.

Vallahi sevinirim hocam. Udemy’den baktım ama hangisi iyi olur çözemedim.
Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Busuu da egitimleri bitirin, italki de anadili almanca olan kisilerle konusun

Deneyeceğim hocam, teşekkür ederim.