Kasemler vardır bunları okuyunca şeytani varlıklar itaat altına girer. Onlara yemin ettirirsin görev verirsin. Bu yemini yerine getirmezlerse yanarlar.

Bu bağlamda çeşitli işleri bunlara yaptırmak mümkündür.

Bu kadar basit değildir çeşitli malzemelerde ortamda olması gerekir.

Bu işlemleri yapmak için 40 gün oruçla önce bir o aleme giriş belgeni alırsın. Ve öğrenebileceğin teccübeli bir üstadın olması gerekir. Ve korunma dualarınıda sürekli yapman gerekir. Eğer boşluk bırakırsan ölürsün.

Zengin adamları büyüyle düşüren evlenip boşanan kadınlar vardır.
Afrikada sabun büyüsü yaygın mesela.

Sevgilisini eşini geri getirmek eve bağlamak isteyen binlence insan var.

Şuda bir gerçektirki bu alandaki %95 üstünde belkide *********** bu yüzden insanlara bu işler laga luga gibi gelmektedir.

Biraz çevrenize baktığınızda iş yerlerinde daha çok rızık için rızık celpleri sembolleri görebilirsiniz.


islamda havas adı altında böyle işlemler yapılabiliyor.
sadece cuma günleri gece saat 10 da: http://ebuyusufhoca.caster.fm/
bu yayını takip edebilirsiniz bu işlere merakınız varsa.


Bazı majikal şeyler fikriniz olsun diye.

https://tr.scribd.com/document/27397...%B1-Anlatan-Bu



Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başıma geldiği için ve yaşayıp gördüklerim için var diyorum. Rabbim bizleri ne iyisiyle sınasın nede kötüsü ile.
neler yaşadın reis