İnanırım, yakınlarıma yapıldı, fazla kurcalamamak lazım, ve şahsıma da fal bakılmıştı, belki güleceksiniz ama bende hep duyduğumda boş şey demiştim fala, ama fal bakan insanın söylediği her kelimesi doğruydu,10 madde söyledi geçmişimle ilgili doğru.Olayın garip yanı şahısla 2 saat önce tanıştım öğrenciyiz, daha önceden tanıması imkansız,tanısa bile kendi içimde kimseye anlatmadığım olayları bana söylemesinden sonra dondum kaldım,daha sonra şahıs cin muhabbeti açılınca bilgili olduğunu anladık,göz altlarıda hep mor ve tamamen pozitif biri olması arkadaşlığımızın sonunu getirdi diyebilirim Müslüman iseniz zaten Kur'anı Kerimde bunların olduğu yazıyor, inanın ama kurcalamayın derim yoksa bilinçaltı güzel oyunlar oynuyor size,bir zamanlar araştırmıştım çünkü internette kolayca aratıp bulabilirsiniz...Ve son olarak geleceği Allahtan başka kimse bilemez,
Son olarak hala anlamadığım bir olay var, Bazı mafya diye tabir edilen adamlar s.p olsun anlayan anladı, bunun gibilerin yanlarında bir tane sakallı oluyor genellikle, ne hikmet bilemeyiz ortaya atayım dedim