sen ekonomiden degil doga icin yapildigini kulahima anlat 16 yildir neredeydi bu hukumet nerden vergi kirpacaklarini sasirdilar is posete kadar dustu saka gibi
Valla asıl siz şaka gibisiniz. Uğraşmak istemiyorum ama kabaca hesaplamama göre maximum gelecek para Erdoğan'ın uçak parası etmez. 851 Milyar dolar GSMH sahip ülkenin poşet parasından medet umacağını sanıyorsunuz. Ama sizi anlıyorum. Hocalarımız söylerdi, Türkiye halkı ekonomi konusunda cahildir. Çabuk panikler, bilinmezlik onu saçma sapan hesaplara götürür. Ülkenin parasını muhtar yedi sanar.
Korkmayın yaza kadar ya imf gelir toparlar. Zora kaçarlarsada Turizm + Avrupa çözümüne gidebilirler. Güven endeksinin niye bu kadar kötüye gittiğini anlıyorum şimdi. Genel bir korku domino etkisi yaratıyor. Korkuyorsunuz. Korkuyu yaratansa cahilliğiniz malesef. Gidin tedarikçi bulun yıllık poşet kullanımınızı satın alın. Pek bişey etmez.
Ama hepsini doğaya atın.
Yukardaki arkadaş market poşetiyle çöp poşeti ayrımını yapamıyor daha fazla yazmak istemedim. Ama ne bulursanız alın atın doğaya.
Kar yağmasın güzel ülkemde. Kutup ayıları ölsün. Domatesler tatsız olsun. Yazları sıcaklık 50 dereceye çıksın. Balıklar ölsün. Çeşitlilik azalsın. Padişahımıza söyleyelim yazın ülkeyi soğutacak yerli milli klima yapsın. Güneşe ateş edin. Naparsanız yapın.