Eğer mühendislere eğitim ve sertifika verdiğin bir alan varsa, uzman olduğun o alanda konuş biz de seni dinleyelim.
Bilmediğin konularda, bilmediğin kavramlarla ahkam kestiğinde cehaletini sergilersin sadece.
Adam ekonometri okumuş sen iş okumakla olsaydı diyorsun, sonra lafi abuk sabuk yerlere çekiyorsun.
Merak etme ben ilk kez Fetö şeriatçı bir terör örgütü dediğimde muhtemelen sen daha ilkokula başlamamıştın.
Piknik alanlarından çöpleri topladım kısmını ise hiç ciddiye almıyorum.
Çünkü söylediğin şeyi ben sürekli yaparım ve içimden o poşetleri kapları oraya atanların 7 ceddi sülalesinin hatrını sorarım.
Daha az poşet daha güzel bir ülkedir. Kimin yaptığına bakmam daha az plastik üretilen ve tüketilen her uygulamayı desteklerim.
Senin aldığın tahsil de heralde hakaret ve küfür üzerine. Baksana burada bana hakaret ediyorsun, hızını alamayıp piknik alanlarındakinin 7 ceddi sülalesine hakaret ediyorsun. İşin gücün hakaret küfür.
Madem ağzın ahlakın bu kadar bozuktu daha önce söyleseydin de muhatap olmasaydım.
Halen daha uzman olduğun alan diye zırvalıyorsun. Ulan vatandaşım ben vatandaş. Ev geçindiren birisiyim. Bu konuda da uzmanım. Derdiniz fikriniz hakaret edip hır çıkarıp benim fikrim doğru demek.
Poşetlerin parayla satılmasının nedeni çok basitken sizin gibiler olayı saptırıp taraf oluşturuyor.
Sanki 25 kuruşa alınan poşetleri vatandaş alıp evinde vitrine koyacak gibi var gücünüzle doğaya saygı için ücretli diye savunuyorsunuz.
Siz kısa donla gezerken biz bu forumlarda sizin gibilerle çarpışıyorduk.
Netflix'e bile para vermeyip buradan w-arez temin ediyorsunuz sonra geliyoruz burada etik ahlak doğa filan konuşuyoruz sizinle. Neyse daha da cevap yazmamaya çalışacağım. Seviye 7 ceddi sülalesine inmeye başladı, yeter artık daha fazla bu kadar egoist biriyle muhatap olup zamanımı israf etmeyeceğim.
hocam yanlış anlamayın da parasını veren adam atmayacak mı sanıyorsunuz poşeti? evin baş köşesine mi koyacak, vitrine mi asacak? yine atacak yine atacak.
çözüm poşeti parayla satmak değil, milletten parayla satın alıp geri dönüşümünü sağlamaktır, pet şişeleri marketlerdeki geri dönüşüm makinelerinde toplayıp ilgili markette kullanılmak üzere fiş/kupon vermesini sağlamaktır.
çevre ile dediklerinize sonuna kadar katılmakla birlikte durum şuna dönecek, poşeti alan çevreyi kirletme hakkını kendinde bulacak (parasını verdim atarım arkadaş! diyerekten), almayan zaten başka çözüm bulacak.
denizler ile alakalı olarak hükümetin en ufak bir çalışması yok, avcılar'da oturduğum için burayla alakalı yorum yapayım, avcıların , küçükçekmecenin, floryanın, menekşenin bütün pisliği marmara denizine akıyor. gelin bakın, pisliğin aktığı yer iğrenç ötesi.
hükümet işin kolayına kaçıp sanki tek suçlu poşetmiş gibi davranıyor. aynı market içerisinde ben domates salatalık biber alıp ince poşetleri ücretsiz alabiliyorum ama bunları içine koyacağım poşet için benden ücret istiyor

ya kanun eksik, ya da eksik uygulanıyor.
önce üstüne düşeni yapması lazım hükümetin, bu milleti eğitsin, eğitmediği sürece 500 sene geçse de "bizim insanımız atar".
saygılar
Adam okumuş herşeyi bildiğini sanan yazdıklarından belli ki hem zengin hemde zenginliğin vermiş olduğu özgüvenle hakaret etmeyi varoş demeyi kendinde hak görüyor.
Senin yazdıkların gerçekler, ama bu gerçekler önemli değil, kitapta ne okuduysa hükümeti başkanı ne yaptıysa o doğru.
Sende bulaştın bakalım sana neler diyecek.