Yok arkadaş yok. Bulduğunuz kılıf fetöcü olayına benziyor. Biz diyoruz ki bu fetö başımıza bela olacak oo siz din düşmanısınız diyordunuz.
Şimdi benzer mantıkla bizi doğa düşmanı varoş ilan ettiniz.
Sizin gibi zenginler hakaret etmeyi halkı böcek gibi görmeyi çok sever.
Sonra yine ortaya bir süslü kelime çıkıyor ajitasyon yapıyorsunuz.
Sizin gibi aklı kiraya verilmiş kişiler makro mikro istatistiksel veri deyip diye yine kendilerini kandırdıkları için halkı da kandırırlar.
Sanarlar ki bütün ekonomik sistem bu rakamlar, bütün halk bu verilere göre yaşam mücadelesi veriyorlar.
Ama benim gibi hakkı savunanlara da etmediği hakareti bırakmazlar.
Daha şu alıntı yaptığım mesajınızda dahi benim yazdıklarımı anlamadan sadece ve sadece poşetin parayla satılmasına karşı çıktığım algısını oluşturmuşsunuz.
Sanıyorsunuz ki herşeyi ben bilirim, herşeyi okumuş adamlar bilir.
Eğer ki sizin gibi okumuş insanların her dediği doğru olsaydı açıklanan enflasyonla gerçek enflasyon birbiriyle örtüşürdü.
Eğer okumakla iş olsaydı 10 tane mühendise ders anlatıp sertifika veren biri olmazdım.
Eğer okumakla herşey bitseydi ülkede yüzbinlerce üniversiteli işsiz olmazdı.
O kadar çok biliyorsunuz ki poşetleri parayla satalım tamam doğayı korumak için adımı attık sanıyorsunuz.
O kadar çok biliyorsun ki benim arabamın arkasında çöp poşeti ve eldiven olduğunu bilmeden piknik alanlarında çöpleri topladığımı bilmeden doğa düşmanı diye hakaret edip durursunuz.
Diyorum ya, zamanında din düşmanı dediniz sıra geldi doğa düşmanı demeye....
Eğer mühendislere eğitim ve sertifika verdiğin bir alan varsa, uzman olduğun o alanda konuş biz de seni dinleyelim.
Bilmediğin konularda, bilmediğin kavramlarla ahkam kestiğinde cehaletini sergilersin sadece.
Adam ekonometri okumuş sen iş okumakla olsaydı diyorsun, sonra lafi abuk sabuk yerlere çekiyorsun.
Merak etme ben ilk kez Fetö şeriatçı bir terör örgütü dediğimde muhtemelen sen daha ilkokula başlamamıştın.
Piknik alanlarından çöpleri topladım kısmını ise hiç ciddiye almıyorum.
Çünkü söylediğin şeyi ben sürekli yaparım ve içimden o poşetleri kapları oraya atanların 7 ceddi sülalesinin hatrını sorarım.
Daha az poşet daha güzel bir ülkedir. Kimin yaptığına bakmam daha az plastik üretilen ve tüketilen her uygulamayı desteklerim.