Konuda neredeyse tüm mesajlar aveanın aleyhine yazılmış. Borç birikene kadar ne ile ilgileniyordunuz? Borç sizin borcunuz firma ister taksit yapar ister yapmaz. Kusura bakmayında bahane arıyorsunuz gibi..
Kredi kartı ile öde, kredi kartı yok.. Kağıt imzala ödeyeceğine dair, yok başıma bir şey gelirse hapse girerim.. Öğrenciyim demişsiniz öğrenciyseniz neden bu borcun altına girdiniz? Bende öğrenciyim ödeyemeyeceğim borcun altına girmiyorum. Zaten on sekiz yaşına girmeden kişisel olarak borçlanamıyorsun. Firma on sekiz yaşına girdiğinde belli akıl sağlığına ulaştığını kabul ediyor ve bunu sende kabul ediyorsun. Şimdi burada firma veya devlet, yurt dışında olduğun için onu yapamaz veya bunu yapamaz mesajları var madem bahane arıyorsun ne ülkeye giriş yaparsın ne borcunu ödersin. En iyi kaçar yolun budur.
Eğer sözümün eriyim, borç yiğidin kamçısıdır diyorsan da kağıtları imzalarsın taksitleri elden ödersin. Belki hapishane korkusu para için çalışmanı sağlar.
Herşeyi bilmeden konuşmak kolay tabi neler yaşandı ne gibi zorluklarda olduk bilmediğiniz için böyle konuşmak kolay. sizde haklsınız bekara kadın boşamak kolay tabi. kaçmış olsam ödeme için yöntem aramazdım ama aramızda iyi niyetli yardım sever hocalarım oldugu için teşekkür ederim onlara
@DestekHizmetleri; ve
@SpeedTroller; Hocamada çok teşekkürlerimi sunuyorum zaman ayırıp yardımcı oldukları için.. bir nebze içim rahatladı.
Allah kimseyi avea 'nin eline düşürmesin hocam bende yaklaşık 2 bin tl ye yakın icra ödedim normalde avutakatla konuşulsa ana para 800 900 TL civarıydı. siz icra dosyasının yönlendirildiği avukatla iletişime geçiceksiniz. he kişide insanlık namına yaparsa yapar yoska çoğu avukatlar verdin verdin vermedin devam ettiriyor.
malesef allah tekrar düşürmesin zaten tüm türk telekom ne varsa iptal ettirdim.