EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"değerli yorumlarınızı almak isterim."
Olarak sormuşsunuz, sorunuza istinaden yanıtlıyorum.

Bence bu şeriatçı kafadan en kısa sürede kurtulun.
Kısas mısas bunlar yanlış şeyler, bir şeyleri sürdürmek iki tarafa da zarar verir.

Kan davası haline getirmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca hizmeti geçte olsa almışsınız, parasını ödemezseniz hakkına girmiş olursunuz.

Saygılar.
belliki şeriatçılardan çok çekmişsiniz! siz kelimelere takılmayın isim a olur be olur. isteğim 13 gün boyunca bugün yarın akşam sabah teslim edeceğim deyipte hergün strese sokan, sinirleri tavan yaptıran insanın da aynı duyguları yaşamasını istemek bunun adına şeriat demezsiniz başka bir cümle kurarsınız yine de cevabınız için teşekkür ederim

mdervent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kendimce yorumum
işin ödemesi yapılmamış,
İş belirtilen sürede teslim edilmemiş

Keşke bu durumda gecikmeden kaynaklı logo yapımını iptal ediyorum diye belirtseydin arkadaşa. Böylelikle birdaha işini söz verdiği vakitte yapmayı öğrenebilir bu tarz insanlar
iyi niyet olsa gerek, telefonda konuştuktan sonra kişiye karşı biraz daha tölarans verirsin ya hani. belki işi çıkmıştır, bişe olmuştur diye düşündüm, ve her yazdığım da ise bana yarın akşam gibi tarihler vererek erteledi. ama vatandaş bu tarihler arasında da sürekli aktif olarak konulara yorumlar yapıyor, bana ise çok yoğundum cevabı veriyor vs..