Sen kendi cehaletinde boğuluyorsun.
Cahil adam kendi boş tencere olduğu için gariban egosu ile yarım aklı ile kapak peşinde koşar.
Mesajlarımı sana değil, senin mesajlarını okuma ihtimali olan genç kardeşlerim için yazıyorum.
Sen fakirlik ajitasyonu yapan tembel bir doğa düşmanısın. Yanında poşet taşımaya üşendiğin için paralı poşete karşı çıkıyorsun.
Üretecek fikrin ve bilgin olmadığı için saçma sapan konulara geçiyorsun, banane dış güçlerden, bana ne partilerden, bana ne papazdan dolardan?
Memlekette daha az poşet kullanılacak. Bunun neresi kötü?
Tek kötü yanı senin gibi burvuva olmayan tembel adamların yanlarında poşet taşımak zorunda kalacak olmaları.
Sende paraya tapan burjuva çocuğusun o zaman.
Ajitasyon filan yok. İşi ajite eden sen ve senin gibi bu olayı savunanlar.
Eğer doğayı koruyan bir zihniyet bizi yönetiyorsa seni bursa uludağ'a davet edeyim. Sonra bir de Bursa mudanyaya davet edeyim.
Sizin o müthiş kapasitedeki zekanızın kabul etmediği nokta bu: Nasıl olur da birisi doğa için poşetleri paralı satma kılıfımıza mantıklı sebepler sunarak karşı çıkar. Derdiniz bu.
Sen pazarcıların isyanını duydun mu burjuvacı insan.
Geleyim işin teknik boyutuna. Poşetler doğada daha kolay çözünebilir şekilde üretilebiliyor. Migros poşetlerinde görebilirsin.
1 sene açık alanda durmuş migros poşetini eline al bakayım poşet nasıl dağılıyor gör. Ama o parayla satılan poşetler halen daha bu şekilde üretilmeyecek.
Poşet üreticilerini bu teknikle poşet üretmeye zorlasınlar, sonra paralıya çevirsinler diyim ki niyetleri iyi.
Ama dediğim gibi sizin zihniyetiniz devletin yaptığı her işi sorgulamadan kabul ettiği için mantık, zorlama, gerçek halka ekonomik yüküne filan değinince ajitasyon oluyor.
25 kuruş ta neymiş ben uyurken bir aylık poşet masrafını kazanıyorum.
benim derdim herşeyin bedelini halka ödeten bir zihniyet.
Müthiş zihniyetiniz bunu anlıyor ama yediremiyor!