bayGaReZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettiğim için soruyorum, referansınızdan yapılan tüm satışların/üyeliklerin dökümü yok mu? Ben uzun yıllardır güzelnet müşterisiyim ama afilite programını hiç kullanmadım. Yakın gelecekte yurtdışı müşterilerim için kullanmayı planlıyordum.
Gelen cevap aşağıda

Tahsin Bey,
Gayet şeffaf bir sistem üzerinden işlem yapmaktayız.
İptal olabilecek yada hakedilen kazancın nasıl olabileceğine dair onayladığınız satış ortaklığı sayfamızda ayrıntıları mevcut.
Farklı müşteri hesaplarının iptal yada vb. ayrıntısını sunmamaktayız.
Tüm satış ortaklarımız aynı prosedür ve şartlar ile devam etmektedir. Herhangi bir manuel müdahale edilebilecek sistem bulunmuyor. Satış ortaklığı dahilindeki her kullanıcı, hakettiği kazancı (komisyon oranları ve gün hesaplarına göre) alabilmektedir. Buna mani olunabilecek bir işlem yapılması söz konusu değil, belirttiğim gibi işlemler otomatiktir. Dışarıdan müdahale edilebilecek bir işlem olmamaktadır.

Anlamadım ben bu işten bişey Firma da kötülencek bir firma değil. Kötü olmayan bir firmayı da karalamadık şükür bugüne kadar... Fakat net bir cevap alamıyorum sorun bu