maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birer adet pantolon, sweatshirt, eşofman takımı ve yelek ben ayarlarım hocam.
Eğer kargoyla anlaşmanız varsa boşa ona para vermeyeyim gönderin kuryeyi bizim dükkana verelim.
Hocam çok teşekkür ederim.

Gönderdikleriniz bugün elime ulaştı. Allah razı olsun sizden

Arkadaşlar Bot ve Kalın kışlık monta da ihtiyacımız vardır. Tedarik etmek isteyen olursa bana mesaj atsın lütfen. Havalar soğuk ve çocuk hiç ele avuca sığmıyor

Kız çocuğu ile ilgili de eksiklerimiz olacaktır fakat bizim çevremizde kız çocuk çok o yüzden onlardan tedarik ederiz diye umut ediyoruz.

Özelden iletişim kuran ve para gönderen arkadaşlara da bana güvendiği için ve bağışta bulundukları için minnettarım.

WaLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbulun herhangi biyerinden elden bişey alınacak var ise aldırıp adrese teslimatını yaptırırım bi faturasınıda ben hallederim hocam fatura no verirseniz
Değerli arkadaşım faturaları halletmiş olduk

Konuyu takip edenler için fatura ve ödeme dekontlarını ekliyorum. Dekontlardaki ve faturalardaki adres kısmını bilerek kapattım. Adres ve iletişim bilgilerini isteyene zaten özelden gönderim sağlıyorum. Yarın nasip olursa forumdan bir arkadaşla ailecek buluşup Ayşe hanımın yanına gideceğiz. Yeni yıla yeni bir umutla giriyor aile. bu heyecanımızı Allah söndürmesin...

Son olarak (rakam telaffuz etmek doğru olmaz sanırım) toplu bir para gönderen arkadaşımızın parasını henüz harcamadım. Büyük ihtimalle elden vereceğim. Faturaları arkadaşla aramızda hallettik.